Draagkartons

Draagkartons

Draagkartons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, 1 -2 en 3 fles. We hebben de draagkartons in het open golf materiaal, u voelt dan de ribbel van het karton, deze kunnen niet bedrukt worden. We hebben ook Lino materiaal (zwart) deze dozen zijn uitstekend geschikt om te laten bedrukken door middel van zeefdruk. Het draagkarton heeft een stevig handvat om de producten gemakkelijk en direct te vervoeren. Het formaat is geschikt voor zowel bordeaux type flessen evenals bourgogne type flessen. Het etiket van uw wijnen is dan zichtbaar door het venster en draagt bij tot een duidelijke presentatie van uw product. De bodem van de draagkarton is voorzien van een autolock bodem en daardoor zet je de doos ook in een handeling op.

De draagkartons kunnen wij u ook naar uw eigen wensen en design aanbieden. Dat is dan echter maatwerk en u kunt ons daarvoor een offerte laten uitwerken. Het minimale aantal is in dat geval 2.000 stuks.

Wilt u meer weten over onze draagkartons of naar onze uitgebreide mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Verpakkingen