Tape dispenser

Tape dispensers

Wij kunnen u 2 kwaliteiten tape dispensers aanbieden. De standaardversie dispensers zijn van een prima kwaliteit en bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding. De luxere extra stevige kwaliteit tape dispenser kunnen tegen een stootje, bijvoorbeeld indien de dozensluiters herhaaldelijk op de grond vallen. Over het algemeen kunnen we gerust stellen dat de standaard kwaliteit dispenser in de praktijk meer dan voldoende is.

Geschikt voor verschillende soorten tape

De tape dispensers zijn geschikt voor al onze rollen handtape. Wij hebben de tape in zowel bruin als transparant en in verschillende diktes voor u op voorraad staan. Ook de tape met de tekst breekbaar of de draagkleefband handletape zijn geschikt voor deze dozensluiters. Bedrukte tape met uw eigen logo en in uw eigen huisstijl bieden u een extra communicatiemiddel om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen bij uw afnemers. Indien u tape wenst met uw eigen bedrukking dan kunnen wij dat ook voor u invullen.

Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden door te nemen zodat wij u van een passende offerte kunnen voorzien.

Verpakkingen