Manden, Schalen & Emmers

Wilt u eenvoudig cadeaupakketten aanbieden? Met onze geschenkmanden, schalen en emmers maakt u van losse producten in korte tijd een compleet cadeau. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en resulteert in een hogere verkoopwaarde. Bij Emkapak bent u aan het juiste adres voor alle soorten verpakkingen.

De voordelen van een cadeaumand, schaal of emmer

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een geschenkverpakking zoals een cadeaumand, schaal of emmer:
• Losse producten, of alles compleet in één cadeaupakket? Zo kunt u zelf de perfecte combinaties voor klanten samenstelling.
• Een luxe verpakking zoals een mand, schaal of emmer zorgt voor het ultieme gevoel van een cadeau.
• Met een verpakking vergroot u de verkoopwaarde van uw producten aanzienlijk.

Ons assortiment geschenkmanden, schalen en emmers


Op het gebied van geschenkverpakkingen is er flink wat te kiezen bij Emkapak. We vertellen u hieronder graag meer over ons assortiment:
• Manden: we bieden manden voor cadeaus aan in verschillende materialen zoals bamboe, woodchip en riet. Manden zijn de ideale basis om leuke pakketjes in op te maken, zoals wijn- en bierpakketten met bijpassende producten.
• Schalen: kiest u voor een van onze houten schalen, of een schaal met leatherlook? Een schaal is multifunctioneel en leverbaar in diverse formaten.
• Emmers: wilt u flessen op een feestelijke manier in de spotlights zetten? Dan raden we onze zinken emmers aan.
Het voordeel is ook dat de meeste manden, schalen en emmers per stuk besteld kunnen worden. U kunt emmers, manden en schalen opvullen met cellofaan, houtwol of papierwol. Voor een kleurrijk effect wordt er ook vaak curly fill gebruikt.

Zakelijke cadeau- en geschenkmanden Emkapak

Emkapak Verpakkingen is dé verpakkingsspecialist. Of u nu op zoek bent naar een houten mand, zinken emmer of een schaal met leatherlook: we hebben het allemaal! Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-5482200, of vul ons online contactformulier in.

Verpakkingen