Champagne & Magnum dozen

Champagne & Magnum dozen

Ondanks dat de meeste champagneflessen in onze standaard formaat kokerdozen, draagkartons, geschenkverpakkingen en bewaardozen met magneet sluitingen passen, hebben we ook een aantal verpakkingen, die precies zijn afgestemd op de meest gangbare champagne flessen. Dat zijn de champagne dozen en de magnum dozen.

Welk formaat champagne doos heeft u nodig?

De binnenwerkse maten van een champagne doos staan bij de productomschrijvingen vermeld. Op welke manier kunt u het beste het formaat van de fles opmeten? Dit kunt u doen met een schuifmaat die u om het dikste punt van de fles heen schuift, of u kunt de omtrek van de fles bepalen. Wij kunnen dan heel snel zeggen welke verpakking u nodig heeft voor uw fles.

Magnumfles doos

Voor uw magnum flessen hebben we ook geschenkverpakkingen, de magnum dozen. Ook hiervoor verwijzen wij u naar de binnenwerkse maten welke bij de productomschrijving staan vermeld. Mocht u niet slagen in het assortiment dozen voor de champagne- en magnumflessen, kijk dan ook eens bij onze andere wijndozen, hier zijn ook diverse mogelijkheden in.

Wilt u meer weten over onze champagne en magnum dozen, neem dan contact op met eens van onze medewerkers.

Verpakkingen