Stretchfolie

Stretchfolie

Stretchfolie, ook wel rekfolie of wikkelfolie genoemd, wordt gebruikt om goederen vast te zetten op een pallet en stabiel te houden tijdens transport. Stretchfolie is leverbaar in verschillende breedtes, diktes en meters op een rol.

Handwikkelfolie en machinefolie

Bij rekfolie maken wij onderscheid tussen handwikkelfolie en machinefolie. De meest gangbare formaten en diktes stretchfolie kunt u online zien, voor alle andere soorten en maten wikkelfolie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen daar het in die gevallen meestal om machinefolie gaat. Dit dient afgestemd te zijn met de door u in gebruik zijnde wikkelmachine. Het kan dan voorgerekte folie zijn, superstretch, powerstretch en vele andere soorten folie. Wij werken graag een offerte voor u uit.

De handrollen wikkelfolie zijn uit voorraad leverbaar in 2 diktes; 19my en 23my. Beiden zijn goed maar de keuze is afhankelijk van de ervaring van diegene die met de hand wikkelt. Maakt u veelal gebruik van tijdelijk personeel dan adviseren wij u 23my, dat werkt snel en probleemloos en gaat altijd goed. Voor de ervaren folie wikkelaar is er de versie met een dikte van 19my.

Wilt u meer weten over de rekfolie, neem dan gerust contact met ons op.

Verpakkingen