Flesverzenddozen

Flesverzendsysteem

De gecertificeerde Stehbox flesverzendsysteem is uitvoerig in laboratoria getest en goedgekeurd en gecertificeerd voor nationale en internationale verzendingen van flessen door pakketverzenders DHL, DPD en UPS maar zijn natuurlijk ook geschikt voor verzenden door uw eigen transporteur. Deze flesverzenddozen beschermen uw wijnflessen optimaal tegen breuk. Er zijn diverse valtesten gedaan met deze flesverzendstysteem. Het flesverzendsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenkarton welke eenvoudig en snel in elkaar te zetten zijn. De stehboxen zijn in de maten 1-fles, 2-fles,3-fles, 6-fles,12-fles en 18-fles uit voorraad leverbaar, de 15-fles en 24-fles is alleen op bestelling leverbaar.
Op de buitenkant van de doos staat een bedrukking deze geeft ook de certificering aan. Op de binnen mat van de Stehbox staat ook precies hoe je de inleg stap voor stap moet invouwen. Met deze doos en de binnenmat komt uw fles zeker goed aan bij uw klant.

Wilt u meer weten over de flesverzendsysteem, inleg matten en het verzenden van de dozen neem dan contact op met een van onze medewerkers van Emkapak of neem een kijk op onze website.

Verpakkingen