Bierdozen

Bierdozen

Wij bieden u een aantal varianten bierdozen waarmee u uw bieren als geschenk kunt verpakken. U kunt kiezen uit 4-fles en 6-fles uitvoeringen in diverse designs. De neutrale versie is uitermate geschikt om door middel van een etiket of een andere creatieve oplossing uw eigen biermerk te communiceren.

Standaardformaat bier doos

Met onze standaardformaten dozen proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met een samenstelling in de mix van diverse soorten bierflesjes. In de 4-fles variant dozen passen alle ons bekende formaten bierflesjes, soms precies passend, soms met wat ruimte over maar altijd goed in functioneel gebruik. In de 6-fles bier doos variant kunnen slechts enkele “dikbuikjes” geplaatst worden en is meer afgestemd op pijpjes.

Maatwerk bierdoos mogelijk

Op aanvraag kunnen wij ook kartonnen bierdozen aanbieden geheel naar uw wensen en eigen stijl. Dit is maatwerk en u kunt ons daarvoor vragen om een offerte. Minimaal aantal in dat geval is 2.000 stuks. Bierflesjes zijn er in allerlei soorten welke behoorlijk in afmeting kunnen verschillen. Niet alleen de lengte varieert maar ook de diameter.

Al onze bierdozen zijn van een uitstekende kwaliteit en snel en effectief in gebruik. De etiketten zijn over het algemeen goed zichtbaar in al onze bierdozen.

Verpakkingen