Raffia

Raffia

Raffia lint is een uitstekend alternatief voor krullint en geeft een geschenk een natuurlijke en robuuste uitstraling. Dit maakt raffia lint uitstekend voor gebruik in combinatie met bijvoorbeeld verpakkingen voor natuurproducten zoals wijn, bier en bloemen. Van origine is raffia een materiaal gemaakt uit de dunne repen blad van de raphiapalm uit Afrika. Veel toepassingen hiervan zien we bijvoorbeeld in vlechtwerk. Voor geschenkverpakkingen maken we gebruik van een bewerkte variant, wat vele kleurmogelijkheden met zich meebrengt.

Assortiment raffia lint bij Emkapak

Op het gebied van raffia lint is er flink wat te kiezen bij Emkapak. Ons raffia lint is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u zelf een keuze kunt maken welke kleur het beste past bij uw cadeau- en inpakpapier of bloemenfolie. Alle basiskleuren zijn vertegenwoordigd op basis van de meest voorkomende kleuren voor inpak- en cadeaupapier, zoals bruin, blauw, rood, wit en zwart. Alle soorten raffia lint in onze collectie zijn verkrijgbaar op rol, met 200 meter aan lint.

Raffia kopen?

Online raffia lint kopen voor uw geschenkverpakkingen en wijnfleszakken? Dan bent u bij Emkapak aan het juiste adres. Log in met uw klantaccount en plaats eenvoudig online uw bestelling. Wilt u meer weten over onze collectie raffia lint? Als experts op het gebied van geschenkverpakkingen helpen we u natuurlijk graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5482200, of vul ons online contactformulier in.

Verpakkingen