Omdozen

Omdozen

Omdozen, of omverpakking, is soms nodig voor het verpakken van een product of uw wijnkisten. Een beschermende verpakking voor transport of export van de goederen kan afhankelijk van de situatie erg belangrijk zijn. De dozen ten behoeve van onze wijnkisten beschermen de wijnkist tegen vuile vegen tijdens het transport, ook kan op de dozen het etiket met de aflevergegevens geplakt worden, al dan niet geplaatst in een paklijstenvelop.

De dozen kunnen eenvoudig met tape worden dichtgeplakt met transparant of bruine tape. Indien gewenst kunnen wij u ook voorzien van oranje tape met de tekst breekbaar. Natuurlijk kunt u ook kiezen om de dozen te sluiten met tape voorzien met uw eigen bedrukking.

Hoge kwaliteit omdoos

Bij de dozen staat altijd de binnenwerkse maat vermeld, houdt u daar a.u.b. rekening mee. Al de kwaliteiten van onze dozen zijn in de praktijk getest en u kunt er van op aan dat de omdoos aan uw wensen voldoet. De dozen zijn daarnaast vanuit voorraad leverbaar. Indien u omdozen in afwijkende formaten of kwaliteiten wenst, neemt u dan gerust contact met ons op en dan spreken wij de mogelijkheden met u door. Als dat nog niet genoeg is kunt u de dozen ook laten bedrukken met door u gewenste teksten en logo’s. Omverpakking was nog nooit zo gemakkelijk.

Verpakkingen