Kokerdozen

Kokerdozen en wijnkokers

Bent u van plan om een fles wijn cadeau te geven of te geven om iemand te bedanken? Maak uw geschenk dan helemaal compleet met een mooie kokerdoos. Kokerdozen zijn een handige vorm van inpakken en hebben daarnaast ook een erg chique uitstraling. Bij Emkapak Verpakkingen hebben we zowel wijnkokers voor één fles als voor meerdere flessen wijn.

Kokerdoos met eigen design

Ons assortiment is erg uitgebreid. Een wijnkoker is bij ons beschikbaar in diverse dessins. Van houtlook, denim en prachtige kleuren tot speciale kokerdozen voor de feestdagen of een verjaardag. Zit uw favoriet er niet tussen of heeft u een eigen ontwerp voor ogen? Dan is dat bij ons ook geen enkel probleem. U kunt bij ons uw eigen design laten samenstellen.

Naar wat voor kokerdoos u ook op zoek bent, bij Emkapak Verpakkingen is alles van topkwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van wijnverpakkingen weten wij inmiddels als geen ander waarnaar u op zoek bent.

Geschenkverpakkingen voor de groothandel

Ook wanneer u door uw kokerdozen heen bent, is dat voor ons geen enkel probleem. Wanneer u deze namelijk voor de middag bestelt, kunt u ze morgen al gebruiken. Dat is de betrouwbare service van Emkapak Verpakkingen. Neem contact met ons op over onze uitgebreide mogelijkheden.

Verpakkingen