Zinken emmers

Zinken emmers

Onze zinken emmers zijn uitermate geschikt voor de opmaak van uw bierpakketten. De bier emmer is leverbaar in verschillende formaten en is afhankelijk van het aantal bieren welke u in de emmers wenst te plaatsen. Veelal wordt de onderkant van de zinken emmers eerst opgevuld met houtwol of ander opvulmateriaal zoals cellofaanwol of papierwol. De bier- of wijnflessen worden hier bovenop geplaatst zodat de etiketten van de diverse bierflessen goed zichtbaar zijn. Indien gewenst kunt u het geheel verpakken in bloemenfolie en voorzien van decoratiematerialen zoals krullinten en niet te vergeten uw eigen slijterij etiket. Daar de wijn emmers voorzien zijn van een stevig draaghengsel is het biercadeau gemakkelijk mee te nemen door uw klant.

Multifunctioneel gebruik: bier emmer of wijn emmer

De zinken emmer kan door uw klanten thuis gebruikt worden bijvoorbeeld in de tuin of op balkon voor zomerplantjes en dergelijke. De wijn emmer als verpakking heeft dus een duurzaam karakter en heeft een gebruiksfunctie voor de ontvanger.

Wilt u meer weten over de zinken wijn emmers, neem dan contact op met ons of neem een kijk op onze website voor een uitgebreide assortiment.

Verpakkingen