Etiketten

Etiketten

Wij hebben voor u een assortiment standaard etiketten beschikbaar. Etiketten voor de feestdagen, maar ook voor verjaardagen of zomaar als dank voor een goede dienst. Soms is het fijn iets extra’s te kunnen communiceren en daarvoor zijn deze etiketten het juiste middel. De etiketten worden geleverd in een dispenserdoosje en zijn daardoor altijd binnen handbereik en snel en effectief aan te brengen. De dispenserdoosjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn naast elkaar te plaatsen.

Een eigen etiket laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens is altijd mogelijk. Prijzen zijn afhankelijk van oplage, formaat, aantal kleuren en het percentage bedrukkingoppervlak. Levertijden zijn relatief snel, de kwaliteit is hoog, zoals u van ons gewend bent en mag verwachten. Wij dienen u graag van advies aangaande uw eigen etiket, de optimale manier om de ontvanger van het geschenk te laten zien dat de gever moeite heeft gedaan om een kwalitatief geschenk te geven via de vakslijter of wijnhandelaar.

Wilt u meer weten over etiketten bedrukken, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers van Emkapak Verpakkingen B.V.

Verpakkingen