Bierkratjes

Houten bierkrat

Een andere prachtige vorm van geschenkverpakkingen, ook verkrijgbaar bij Emkapak Verpakkingen, is de houten bierkrat. Deze authentieke, ambachtelijk en vintage ogende houten bierkratjes zijn dé manier om bierflesjes in te verpakken. Het grote voordeel van houten bierkratjes is dat ze, nadat de inhoud opgedronken is, ook nog erg leuk zijn om terug te laten komen in bijvoorbeeld het interieur of om nogmaals cadeau te geven.

Verschillende modellen houten bierkratjes

In het assortiment houten bierkratjes van Emkapak Verpakkingen, is er voor ieder wat wils. We hebben namelijk verschillende modellen houten bierkratten. Van vijf tot twaalf bierflesjes, hoge en lage modellen en dat allemaal in verschillende soorten en kleuren hout. En dat allemaal FSC gekeurd. Bij ons vindt u dus hoogstwaarschijnlijk de favoriete houten bierkrat voor de consument.

Emkapak: dé specialist op het gebied van verpakkingen

Wij zijn dé ‘one-stop-shopping’ specialist op het gebied van geschenkverpakkingen, waaronder de houten bierkrat. Wij leveren onder andere aan wijnimporteurs, vakslijterijen, drankengroothandels en drankcentrales. Want ook een lekker biertje verdient een mooie geschenkverpakking. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van houten bierkratten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen