Bierkratjes

Houten bierkrat

Een echte bourgondische bierliefhebber ontvangt zijn/haar gouden, koele versnaperingen het liefst in een passende verpakking. Het oog wilt natuurlijk ook wat! Daarom biedt Emkapak Verpakkingen houten bierkratjes aan voor biergeschenken, groot en klein. Deze authentieke, ambachtelijk en vintage ogende houten bierkratjes zijn dé manier om bierflesjes in te verpakken.

Verschillende modellen houten bierkratjes

Bij Emkapak Verpakkingen hebben we voor iedere bierliefhebber een houten bierkrat naar wens. Van vijf tot twaalf bierflesjes, hoge of lage modellen, in verschillende kleuren. En dat allemaal FSC gekeurd. Zo vindt u voor elk soort geschenk, bescheiden of uitbundig, bij Emkapak passende bierkrat cadeauverpakkingen.

Het grote voordeel van houten bierkratten

Houten bierkratjes stralen kwaliteit uit en zijn bovendien ook recyclebaar. Nadat de inhoud opgedronken is, zijn de kratjes door hun warme en gezellige uitstraling nog erg leuk te gebruiken als decoratie. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om het opnieuw gevulde bierkrat cadeau te geven aan een mede bierliefhebber!

Emkapak: dé specialist op het gebied van verpakkingen

Elk biertje verdient een aantrekkelijke geschenkverpakking. Uw consumenten verrassen met uw bier in een aantrekkelijke houten verpakking? Dan bent u bij Emkapak Verpakkingen aan het juiste adres. Wij leveren onder andere aan wijnimporteurs, vakslijterijen, drankengroothandels en drankcentrales. Wilt u houten bierkratten kopen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Verpakkingen