Wijndoos

Wijndozen kopen?

Wijndozen van topkwaliteit bestelt u bij Emkapak Verpakkingen B.V. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van wijndozen. Wijndoosjes kopen doet u niet dagelijks en dus weten wij als geen ander dat de leveringsbetrouwbaarheid tijdens het hoogseizoen essentieel voor u is. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij binnen 24 uur bezorgen.

Grootste assortiment wijndozen

Bij Emkapak hebben we prachtige verpakkingen in allerlei soorten, maten en materialen. Of u gaat voor een wijndoos karton of van een ander materiaal: u bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs. Onze wijndozen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar.

Wijndoos bedrukken?

Op zoek naar een bedrukte wijndoos? Onze wijndozen kunnen worden voorzien van bedrukking. Zo kunt u de wijndozen bedrukken met uw logo of foto. Dit doen wij met zeefdruk of full colour.

Voor uw gepersonaliseerde wijndoosje bieden wij een gegarandeerde levertijd van 2 tot 3 weken. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Veilig verzenden

Wilt u de wijndozen verzenden? Dan is een speciale verzenddoos essentieel om schade te voorkomen. Bekijk hier al onze flessendozen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Verpakkingen