Wijndozen

Wijndoos

Bij Emkapak Verpakkingen B.V. hebben we prachtige wijnverpakkingen in allerlei soorten, maten en materialen. En de wijndoos is er daar één van. Wijndozen zijn praktische én mooie wijnverpakkingen. Bij ons kunt u wijndozen bestellen in verschillende formaten, kleuren en dessins. Van een wijndoos voor een enkele wijnfles tot een drawerbox voor meerdere wijnflessen. Voor welke doos u ook kiest: u bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs.

Customized wijndozen bestellen bij Emkapak

Naast de standaard wijndozen kunt u bij ons ook kiezen voor customized dozen. Wilt u de doos graag voorzien van een logo, een leuke tekst of een mooie foto? Dan is dat geen enkel probleem. Unieke ontwerpen en dessins zijn altijd mogelijk. Met de op maat gemaakte wijndoos maakt u de perfecte indruk bij uw relaties en (potentiële) klanten. Helemaal wanneer deze gecombineerd wordt met een heerlijke rode of witte wijn.

Wilt u uw flessen wijn naar uw ontvanger verzenden? Dan is het wellicht ook handig om deze te verzenden in een kartonnen doos. Bekijk hier ons assortiment aan wijn verzenddozen.

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreid assortiment wijndozen? Bestel uw wijndoos dan vandaag nog! Vandaag wijndozen bestellen betekent dat uw bestelling morgen al, gegarandeerd breukvrij, wordt geleverd. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van onze wijndozen, het op maat laten maken of één van onze andere wijnverpakkingen vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen