Wijndoos

Wijndoos

Bij Emkapak Verpakkingen B.V. hebben we prachtige wijnverpakkingen in allerlei soorten, maten en materialen. Voor welke doos u ook kiest: u bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een betaalbare prijs.

Veilig een fles wijn versturen met de wijndozen van Emkapak

Voor onze 1 fles wijndozen hebben wij ook een uitermate stevige verzenddoos, waarbij u uw cadeau dus veilig mee kunt versturen.
Bekijk hier ons assortiment aan wijn verzenddozen.

Een breed assortiment aan wijndozen

Wij bieden u een breed assortiment aan van wijndozen, zowel voor een staande als liggen presentatie.

Voor staande presentatie bieden wij u aan:

Kokerdozen
Draagkartons

Voor een liggende presentatie hebben wij de volgende items beschikbaar:

Geschenkdozen
Drawerboxen

Doos bedrukken? Laat uw wijndozen bedrukken bij Emkapak!

Naast de standaard wijndozen kunt u bij ons ook kiezen voor customized dozen. Wilt u de doos graag voorzien van een logo, een leuke tekst of een mooie foto? Dan is dat geen enkel probleem. Unieke ontwerpen en dessins zijn altijd mogelijk. Met de op maat gemaakte wijndoos maakt u de perfecte indruk bij uw relaties en (potentiële) klanten. Helemaal wanneer deze gecombineerd wordt met een heerlijke rode of witte wijn. Bekijk de mogelijkheden op .

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreid assortiment wijndozen? Bestel uw wijndoos dan vandaag nog! Vandaag wijndozen bestellen betekent dat uw bestelling morgen al, gegarandeerd breukvrij, wordt geleverd. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van onze wijndozen, het op maat laten maken of één van onze andere wijnverpakkingen vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen