Geschenkdozen

Geschenkdozen en geschenkverpakkingen

Een fles wijn, een fles bier of een fles sterke drank op zich is natuurlijk al een erg mooi cadeau. Maar wanneer deze ook nog eens verpakt is in één van de geschenkdozen van Emkapak Verpakkingen, is uw prachtcadeau helemaal compleet. Ons assortiment geschenkdozen en geschenkverpakkingen is erg uitgebreid, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een geschenkverpakking met of zonder interieur, voor één of meerdere flessen en met of zonder glazen.

Vind uw favoriete geschenkverpakking bij Emkapak

Zoals gezegd is ons assortiment dozen en –verpakkingen uitgebreid. Van zakken en blikken tot manden en dozen. In dit grote assortiment vindt u dus hoogstwaarschijnlijk uw favoriete geschenkverpakking. En mocht dit niet zo zijn, dan kunt u ook altijd geschenkdozen in bijvoorbeeld uw eigen huisstijl of met uw eigen logo ontwerpen. Een unieke geschenkverpakking die iedereen zal aanspreken.

Emkapak Verpakkingen is de ‘one-stop-shopping’ toeleverancier voor geschenkdozen en geschenkverpakkingen aan wijnimporteurs, vakslijterijen, drankengroothandels en drankencentrales. Wij vinden namelijk dat een goede fles wijn, bier of sterke drank, een mooie geschenkverpakking verdient. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden wat betreft geschenkdozen en geschenkverpakkingen contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk en passend advies.

Verpakkingen