Wijnkisten

Wijnkisten kopen?

Wijnkisten van topkwaliteit vindt u bij Emkapak Verpakkingen B.V. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en leveren van wijnkisten. Kisten kopen doet u niet dagelijks en dus weten wij als geen ander dat de leveringsbetrouwbaarheid tijdens het hoogseizoen essentieel voor u is. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij binnen 24 uur bezorgen.

Grootste assortiment wijnkisten

Onze wijnkistjes zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. Een standaard wijnkist is bijvoorbeeld voorzien van een geïntegreerde bodem en heeft een nietdeksel. Voor onze schuifkisten gebruiken wij alleen topkwaliteit vurenhout, zodat naast uw wijnflessen ook uw champagne-, sekt- of prosecco flessen probleemloos in elk formaat kist passen. of u nu opzoek bent naar een kist voor 1 of meerdere flessen, we bieden u altijd een oplossing.

Onze houten wijnkisten hebben naast een blokverbinding ook een geïntegreerde bodem. Dus geen nietjes of spijkers, wat beschadigingen aan de toonbank of tafel voorkomt.

Wijnkist bedrukken?

Op zoek naar gepersonaliseerde kistjes? De deksels van onze wijnkisten kunnen worden voorzien van bedrukking. Zo kunt u de kisten personaliseren met uw logo of foto. Dit doen wij met zeefdruk of full colour.
● Bij een zeefdruk bedrukking worden alle kleuren 1 voor 1 op de deksel gedrukt. Met zeefdruk wordt voornamelijk een bedrijfslogo’s of teksten gedrukt.
● Bij full colour bedrukking is er meer mogelijk, omdat u hiermee ook foto’s kunt drukken.
Voor deze speciaal bedrukte wijnkisten bieden wij een gegarandeerde levertijd van 2 tot 3 weken.

Veilig uw wijnkistjes verzenden

Wilt u de wijnkistjes verzenden? Dan is een speciale verzenddoos essentieel om schade te voorkomen. Bekijk hier al onze flessendozen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Verpakkingen