Wijnkisten

 

Wijnkisten

Wijnkisten van topkwaliteit vindt u bij Emkapak Verpakkingen B.V.. Inmiddels hebben we alweer meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en leveren van wijnkisten. Een wijnkist kopen doet u niet dagelijks en dus weten wij als geen ander dat de leveringsbetrouwbaarheid tijdens het hoogseizoen essentieel voor u is. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij binnen 24 uur bezorgen.

Groothandel in wijnkisten

Onze wijnkisten zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. De standaard wijnkist is bijvoorbeeld voorzien van een geïntegreerde bodem en heeft een nietdeksel. Voor onze schuifkisten gebruiken wij alleen topkwaliteit vurenhout, zodat naast uw wijnflessen ook uw champagne-, sekt- of proseccoflessen probleemloos in elk formaat wijnkist passen.
Onze (houten) wijnkisten met schuifdeksels hebben naast een blokverbinding ook een geïntegreerde bodem. Dus geen nieten of spijkers, wat beschadigingen aan de toonbank of tafel voorkomt.

Ons assortiment wijnkisten
Bij Emkapak Verpakkingen heeft u keuze uit diverse verschillende kisten, zo hebben wij onder andere:

Houten Schuifkisten met deksel

Houten Nietdeksel kist met vast te nieten deksel

Scharnierkist, is een mooi afgewerkte kist met een scharnieren deksel

Luxe houten schuifkist met een fluwelen interieur

Houten wijnkisten laten bedrukken

De deksels van onze kisten kunnen worden voorzien van een zeefdruk of fullcolour bedrukking. Bij een zeefdruk bedrukking worden alle kleuren 1 voor 1 op de deksel gedrukt. bij fullcolour is er mee mogelijk omdat u hiermee ook foto’s kunt drukken. Met zeefdruk wordt vooral vaak een bedrijfslogo of een tekstuele uiting gedrukte. Wat betreft deze speciale bedrukte wijnkisten garanderen wij een levertijd van 2 – 3 weken.

Wilt u de wijnkisten gaan verzenden? Dan is een speciale verzenddoos essentieel om schade te voorkomen. Bekijk hier al onze flessendozen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Verpakkingen