Wijnkisten

 

Houten Wijnkisten

Houten wijnkisten van topkwaliteit vindt u bij Emkapak Verpakkingen B.V.. Inmiddels hebben we alweer meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en leveren van houten wijnkisten. Een wijnkist kopen doet u niet dagelijks en dus weten wij als geen ander dat de leveringsbetrouwbaarheid tijdens het hoogseizoen essentieel voor u is. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij binnen 24 uur bezorgen.

Wijnkist voor de groothandel

Onze houten wijnkistjes zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. De standaard wijnkist is bijvoorbeeld voorzien van een geïntegreerde bodem en heeft een nietdeksel. Voor onze schuifkisten gebruiken wij alleen topkwaliteit vurenhout, zodat naast uw wijnflessen ook uw champagne-, sekt- of proseccoflessen probleemloos in elk formaat wijnkist passen.

Onze (houten) wijnkistjes met schuifdeksels hebben naast een blokverbinding ook een geïntegreerde bodem. Dus geen nietjes of spijkers, wat beschadigingen aan de toonbank of tafel voorkomt.

Custom made houten wijnkistjes

De deksels van onze kisten kunnen worden voorzien van een zeefdruk bedrukking. Een bedrijfslogo of een tekstuele uiting geven de kist dan net die extra attentie mee. Wat betreft deze speciale bedrukte wijnkisten garanderen wij een levertijd van 2 – 3 weken.

Wilt u de wijnkisten gaan verzenden? Dan is een speciale verzenddoos essentieel om schade te voorkomen. Bekijk hier al onze flessendozen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Verpakkingen