Luchtkussen noppenfolie

Luchtkussen noppenfolie

De noppen van de luchtkussenfolie beschermen uw producten tegen schokken, krassen of andere beschadigingen. Luchtkussenfolie wordt ook wel eens noppenfolie genoemd. De noppenfolie rollen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De rollen zijn 100 meter lang en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Luchtkussenfolie biedt een goede bescherming tegen schokken en stoten en is licht transparant van kleur. De noppenfolie op rol is eenvoudig op maat te snijden met een snijmesje, stanleymes of te knippen met een schaar.

Online noppenfolie – Welk formaat kiest u

Noppenfolie kopen doet u niet iedere dag, daarom is het verstandig dat u direct de juiste maat koopt. Let u daarom wel op de keuze van de door u gewenst rolbreedte van de luchtkussenfolie. Dat scheelt u onnodig snij of knipwerk en voorkomt nodeloos afval. Wilt u noppenfolie bestellen met speciale formaten? Dat is mogelijk maar deze hebben een levertijd. Indien u luchtkussenfolie voor speciale doeleinden wenst zoals bijvoorbeeld anti-statisch of een afwijkende kleurstelling of noppen grootte, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst en denken mee met het vinden van de juiste oplossing.

Wilt u meer weten over de luchtkussenfolie, neem dan contact op met een van de medewerkers van Emkapak Verpakkingen B.V.

Verpakkingen