Lehmann glazen

Lehmann Glazen

Bij Emkapak begrijpen we de kunst van het perfect presenteren en genieten van wijn. Daarom bieden wij een assortiment aan wijnglazen dat speciaal is samengesteld om aan deze ambitie te voldoen: de Lehmann glazen. Deze collectie staat symbool voor Franse elegantie, uitzonderlijk vakmanschap en vooruitstrevende ontwerpen.

Waarom Kiezen voor Lehmann Glazen?

Ontworpen door wijnexperts

Lehmann glazen zijn het resultaat van nauwe samenwerkingen met sommeliers en wijnexperts, ontworpen om de aroma’s en smaken van elke wijnsoort te versterken. De vorm, dikte en grootte van elk glas zijn zorgvuldig gekozen om uw wijnervaring te optimaliseren.

Hoge kwaliteit glazen

Vervaardigd met een compromisloze aandacht voor detail, staan Lehmann glazen bekend om hun duurzaamheid en elegante uitstraling. Elk glas weerspiegelt de rijke traditie van Frans vakmanschap gecombineerd met moderne innovatie.

Veelzijdig Assortiment

Of u nu een wijnliefhebber bent, een sommelier of een professional in de drankenindustrie, onze Lehmann wijnglazen collectie biedt een breed scala aan opties. Van wijnglazen tot champagneglazen en alles daartussenin, Emkapak heeft het perfecte glas voor elke gelegenheid en voorkeur.

Verrijk Uw Collectie met Lehmann Glazen van Emkapak

Geschikt voor alle soorten wijn

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie Lehmann wijnglazen of champagneglazen, ontworpen om elke variatie van wijn tot zijn recht te laten komen. Van robuuste rode wijnen tot delicate witte wijnen en sprankelende champagnes, Lehmann wijnglazen verhogen de smaak en het genot.

Ideaal voor geschenkverpakkingen en presentatie

Met hun verfijnde ontwerp en superieure kwaliteit zijn Lehmann glazen een uitstekende keuze voor geschenkenpakketten en professionele presentaties. Versterk uw aanbod en verras uw klanten met een geschenkset dat de ware passie voor wijn weerspiegelt.

Kies voor Emkapak en Lehmann Glazen

Kies voor de combinatie van Emkapak’s expertise in geschenkverpakkingen en de ongeëvenaarde kwaliteit van Lehmann wijnglazen om de wijnervaring van uw klanten naar een hoger niveau te tillen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat u overtuigen door de schoonheid en functionaliteit van Lehmann glazen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een account aan om de prijzen te bekeken.

Verpakkingen