Lehmann glazen

Lehmann Glass voor een ultieme wijnbeleving
Een goede wijn verdient niet alleen de mooiste wijnverpakking, maar ook het beste wijnglas. Bij Emkapak kunt u terecht voor de hoogwaardige glazenlijn van het merk Lehmann. Lehmann Glass maakt van het drinken van wijn een ware smaakbeleving. Met een breed assortiment aan diverse glazen sluit de collectie zowel aan op de gangbare tot de meest exclusieve wensen van uw klanten. Meer weten over de collectie en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Eersteklas glaswerk
Wijn is een ware smaakbeleving en vraagt om de finesse van eersteklas glaswerk. Ervaren glasontwerper Gerard Lehmann en wijnkenner Gerard Basset hebben hun expertises gebundeld om de smaakbeleving van wijn proeven tot een symfonie voor de zintuigen te verheffen. Het resultaat is een verfijnde collectie van hoogstaand glaswerk waar innovatie en traditie elkaar ontmoeten. Het ontwerp laat de wijn sierlijk door het glas walsen, het toelopende bovenste gedeelte geeft een maximale concentratie van aroma’s en de dunne rand zorgt voor een fijne manier van drinken. Lehmann Glass, gevestigd in Reims France, heeft inmiddels velen enthousiast gemaakt.

Een breed assortiment verkrijgbaar bij Emkapak
Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten glazen van Lehmann Glass. De glazen zijn machine geblazen en zijn gemaakt van Lead-free cyrstal glass. Bovendien zijn ze een lust voor het oog. Zo kent de collectie, wijnglazen, champagneglazen, waterglazen en decanters. Elk glas is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en geproduceerd. In ons assortiment vindt u wijnglazen voor snelle leveringen. Echter heeft het merk een breder spectrum dan wij voor u geselecteerd hebben. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust contact met ons op voor de prijzen en de levertijd.

Custom made Lehmann Glass bestellen? Neem vrijblijvend contact op
Indien gewenst kunt u de glazen personaliseren met uw eigen logo. Hierdoor zijn de glazen tevens geschikt voor custom made relatiegeschenken. Wilt u meer weten over de bestel- en levermogelijkheden van Lehmann Glass? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze collega’s. Wij helpen je graag.

Verpakkingen