Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Met alleen een verpakking bent u er vaak nog niet. Bij Emkapak bieden we daarom ook een ruim assortiment met opvulmateriaal aan. Dit zorgt voor een feestelijke uitstraling van uw geschenkverpakkingen en beschermt de producten optimaal tegen beschadiging.

De voordelen van opvulmateriaal

Opvulmateriaal kent 3 belangrijke voordelen:
1. Opvulmateriaal leent zich er zeer goed voor om loze ruimtes in een verpakking op te vullen. Vaak heeft u niet exact een doos op maat, waardoor er ruimte overblijft.
2. Het materiaal speelt ook een belangrijke rol om beschadiging aan producten te voorkomen. Producten kunnen op deze manier amper verschuiven, waardoor ze veilig zijn tijdens transport.
3. Tot slot heeft opvulmateriaal ook nog een decoratieve functie. We hebben daarom ook opvulmateriaal voor verpakkingen in vele soorten, maten en kleuren: van oranje Curlyfill tot houtwol.

Specialist in decoratief opvulmateriaal

Bij Emkapak zijn we de specialist op het gebied van decoratief opvulmateriaal. Een van onze populairste opvulmaterialen is Curlyfill. Dit opvulmateriaal wordt vervaardigd uit 100% gerecycled papier en is verkrijgbaar in alle kleuren: van neutraal tot opvallend. Curlyfill brengt daarnaast een besparing van 25-30% met zich mee, in vergelijking met ander materiaal. Onze prijzen zijn al scherp, dus u kunt daar dubbel voordeel mee behalen!

Ons assortiment opvulmateriaal

Opvulmateriaal is er in vele soorten en maten. We vertellen u graag wat meer over de producten in ons assortiment:
Curlyfill hebben we in veel verschillende kleuren zoals naturel, crème, oranje, geel, grijs, zwart, groen, wit en grijs. Deze zijn leverbaar in dozen van 2 of 10 kilo.
Flesverpakkingen: ook hebben we speciale flessenhulzen van papier, die een fles optimaal beschermen.
Houtwol: houtwol is een echte klassieker in de familie van opvulmateriaal. Houtwol opvulmateriaal zien we veel bij wijnkisten en fruitmanden.
Papierwol: papierwol is een alternatief voor houtwol, die vaak wordt ingezet als decoratief opvulmateriaal voor bijvoorbeeld kerstpakketten of geschenkverpakkingen.

Als specialist op het gebied van verpakkingen en opvulmaterialen merken we dat de traditionele opvulmaterialen steeds vaker vervangen worden door onze alternatieven van fluweel. Papierwol en houtwol zijn zowel in kleine verpakkingen als bulkverpakkingen verkrijgbaar.

Opvulmateriaal verpakking kopen?

Wilt u opvulmateriaal voor uw verpakkingen kopen? Dan bent u bij Emkapak aan het juiste adres. Van klassiek houtwol tot feestelijke Curlyfill van papier: we hebben het allemaal in ons assortiment. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opvulmateriaal voor uw verpakkingen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

Verpakkingen