Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Het opvulmateriaal van Emkapak Verpakkingen B.V. is ideaal om loze ruimtes in uw geschenkverpakkingen op te vullen om beschadigingen aan de inhoud te voorkomen.  Daarnaast vervult ons opvulmateriaal ook een decoratieve functie. Wij bieden een ruim assortiment aan opvulmaterialen. Van het traditionele houtwol, wat overigens in het dranksegment nog steeds populair is tot decoratieve opvulmaterialen.

Als specialist op het gebied van verpakkingen en opvulmaterialen merken we dat de traditionele opvulmaterialen steeds vaker vervangen worden door onze fluwelen interieurs. Cellofaanwol, papierwol en houtwol zijn naast in kleinere verpakkingen bij ons ook verkrijgbaar als bulkverpakking.

Decoratieve opvulmaterialen

Speciale aandacht vragen wij voor onze decoratieve opvulmaterialen, zoals Springfill. Dit opvulmateriaal is verkrijgbaar in alle modekleuren: van neutraal tot opvallend. En met een besparing van 25 – 30% op vergelijkbaar materiaal is Springfill het juiste opvulmateriaal. Deze decoratieve opvulmaterialen winnen steeds meer terrein. Onze prijzen zijn al scherp dus u kunt daar dubbel voordeel mee behalen. Wilt u opvulmateriaal kopen? Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij er mee aan de slag!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van opvulmateriaal verpakking? Of wilt u graag weten welk opvulmateriaal in uw geval het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen