Houtwol opvulmateriaal kopen

Houtwol – de klassieker in opvulmateriaal

Emkapak Verpakkingen B.V. biedt verschillende soorten opvulmateriaal aan. De klassieker op het gebied van opvulmateriaal is houtwol. Houtwol vulmateriaal is perfect voor het opvullen van verschillende geschenkverpakkingen zoals wijnkisten of kerstverpakkingen. Het belangrijke voordeel van houtwol is dat het de loze ruimte in verpakkingen opvult en schade aan uw fles wijn of bier voorkomt. Houtwol is niet alleen geschikt als bescherming van uw producten maar is ook decoratief, voordelig en uiteraard puur natuur. Bekijk hier het assortiment houtwol:

Houtwol opvulmateriaal in doos of per baal

Houtwol opvulmateriaal is essentieel voor een goede bescherming van producten tijdens opslag of verzending. Niemand ontvangt immers graag een beschadigd of kapot product. Houtwol zorgt ervoor dat de producten goed op hun plek blijven en niet kunnen bewegen in de doos. Het biedt ook een extra bescherming tegen schokken of stoten tijdens transport. Buiten veiligheid wordt houtwol ook gebruikt voor decoratieve doeleinden. Door de natuurlijke uitstraling is houtwol hier ook zeer geschikt voor. Kortom, houtwol is te gebruiken in diverse verpakkingen en voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het opvullen en/of beschermen bij het opmaken van een kerstpakket, drankpakket of fruitmand .

Houtwol is bij Emkapak Verpakkingen B.V. te koop in een doos van 3,5 kg of per baal van circa 40 kg.

Emkapak: dé verpakkingenspecialist

Emkapak Verpakkingen is dé one-stop-shopping toeleverancier voor al uw geschenkverpakkingen en opvulmaterialen, zoals houtwol. Want wij weten als geen ander dat een goede fles wijn de mooiste geschenkverpakking verdient én deze in perfecte staat bij uw relatie aan moet komen. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Plaats uw bestelling gemakkelijk online. Ondanks dat houtwol in de drankindustrie nog steeds erg populair is, merken wij dat dit traditionele opvulmateriaal steeds vaker vervangen wordt door onze fluwelen interieurs en decoratieve opvulmaterialen. Twijfelt u welke verpakking of materiaal u moet kiezen? Als dé verpakkingenspecialist denken we graag met u mee.

Houtwol kopen bij Emkapak Verpakkingen B.V.

Bent u opzoek naar houtwol opvulmateriaal? Dan bent u bij Emkapak Verpakkingen B.V. aan het juiste adres. Bekijk het assortiment aan houtwol en bestel gemakkelijk online. Wilt u houtwol kopen of gewoon meer weten over de mogelijkheden op het gebied van geschenkverpakkingen of opvulmaterialen? Neem dan contact op met dé verpakkingenspecialist, we helpen u graag.

Verpakkingen