Houtwol

Houtwol – de klassieker in opvulmateriaal

Voor het opvullen van de loze ruimtes in uw geschenkverpakkingen en het voorkomen van schade aan uw fles wijn of bier, biedt Emkapak Verpakkingen B.V. verschillende soorten opvulmaterialen aan. De klassieker op het gebied van opvulmaterialen is houtwol. Houtwol is niet alleen geschikt als opvulling, maar is daarnaast ook decoratief, voordelig en uiteraard puur natuur.

Verkrijgbaar in doos of per baal

Houtwol kopen als opvulmateriaal van uw geschenkverpakking is bij ons te koop in een doos van 3,5 kg of per baal van circa 40 kg. Houtwol is te gebruiken in diverse verpakkingen en voor diverse toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opvullen en/of beschermen bij het opmaken van uw kerstpakket, drankpakket of fruitmand.

Ondanks dat houtwol in de drankindustrie nog steeds erg populair is, merken wij dat dit traditionele opvulmateriaal steeds vaker vervangen wordt door onze fluwelen interieurs en decoratieve opvulmaterialen.

Emkapak: dé verpakkingenspecialist

Emkapak Verpakkingen is dé one-stop-shopping toeleverancier voor alle geschenkverpakkingen en opvulmaterialen, zoals houtwol, aan de drankindustrie. Want wij weten als geen ander dat een goede fles wijn de mooiste geschenkverpakking verdient. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u houtwol kopen of gewoon meer weten over de mogelijkheden op het gebied van geschenkverpakkingen en opvulmaterialen? Neem dan contact op met dé verpakkingenspecialist.

Verpakkingen