Cadeau- Dessin & Inpakpapier

Bij de ervaring van een cadeau hoort natuurlijk ook het uitpakken. Bij Emkapak hebben we een ruim assortiment cadeau- en inpakpapier. Ontdek onze collectie met topkwaliteit papier, leverbaar in verschillende formaten en met diverse prints. Zo maakt u de cadeau ervaring van een klant compleet!

Cadeaupapier & inpakpapier groothandel

Op het gebied van cadeau- en inpakpapier is er flink wat te kiezen bij Emkapak. We vertellen u hieronder graag iets meer over onze collectie:
Cadeaupapier: allereerst, ons cadeaupapier. Leverbaar in diverse kleuren zoals rood, blauw, zwart en paars. Of kiest u voor dessinpapier, zoals met een print speciaal voor kerst of Sinterklaas? Sommige dessins kunt u aan twee kanten gebruiken, dit maakt het nog spannender bij het uitpakken.
Bloemenfolie: bloemenfolie (ook wel bekend als cellofaanpapier) is een transparante inpakfolie. Deze folie is ideaal voor het inpakken van bloemen, of wanneer u zelf een cadeaupakket heeft samengesteld.
Zijdevloeipapier: voor het inpakken van breekbare producten is zijdevloeipapier onmisbaar. De ideale opvulling van een verpakking, die er ook nog eens zeer luxe uitziet. We bieden zijdevloeipapier in diverse kleuren zoals wit, bruin, grijs en zwart.

Emkapak, uw inpakmateriaal groothandel

We zijn de specialist op het gebied van inpakmateriaal. Als inpakpapier en cadeaupapier groothandel, hebben we een ruim assortiment voor al uw verpakkingswensen. Om het dessinpapier makkelijk te gebruiken, zijn er ook dispenser beschikbaar om prettig en snel te werken. Naast verpakkingsmateriaal bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere krullinten, etiketten, strikken en meer. We helpen u graag bij de keuze voor het juiste verpakkingsmateriaal, neem contant met ons op, of neem een kijkje op onze website.

Verpakkingen