Bedrukken

Wijnkist bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor uw relaties en (potentiële) klanten? Heeft u dan al eens aan een wijnkist of een fles wijn met een eigen etiket gedacht? Bij Emkapak Verpakkingen B.V. kunt u verschillende verpakkingen van uw eigen logo of persoonlijke boodschap voorzien. Wat denkt u van het bedrukken van een wijnkist of een wijndoos? Voor al dit soort custom made verpakkingen bent u bij Emkapak aan het juiste adres.

En welke wijnkist of wijndoos u door ons ook laat bedrukken: alles is bij ons van topkwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van wijnkisten en wijndozen weten wij inmiddels als geen ander waarnaar u op zoek bent. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van wijnkisten en wijndozen!

  • Voeg foto’s en tekst toe
  • Kwalitatieve zeefdruk bedrukking
  • Gegarandeerde levertijd 2-3 weken
  • Meerdere uitvoeringen leverbaar

wijnkist bedrukken

 

Wijn met een eigen etiket

Een fles wijn met een eigen etiket is een persoonlijk en uniek cadeau om te geven en te krijgen. Verras uw relaties met wijn met een eigen etiket. U kunt bij ons wijn met een eigen etiket al laten bedrukken vanaf 100 stuks. Persoonlijke wijnetiketten met een sterke hechting die u zelf eenvoudig op uw fles wijn kunt plakken.

Wilt u meer weten over het bedrukken van uw wijnkist of wijndoos? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen