Bedrukken wijnkisten & dozen


Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor relaties en (potentiële) klanten? Bij Emkapak kunt u verschillende verpakkingen van uw eigen logo of persoonlijke boodschap voorzien. We bedrukken onder andere blanco wijndozen, wijnkisten en tassen. Ook een fles wijn met een eigen etiket behoort tot de mogelijkheden.

Wijnkist & wijndoos bedrukken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van wijnkisten en wijndozen. Alles is mogelijk, waarbij we zorgen voor producten van een hoge kwaliteit en een snelle levertijd:
• Kies een van onze wijnkisten of wijndozen en geef aan welke foto’s en tekst u wilt toevoegen.
• Bij Emkapak kiest u voor meer dan 30 jaar ervaring. We maken gebruik van kwalitatieve zeefdruk bedrukking, zo ziet een wijnkist of wijndoos bedrukking er altijd goed uit.
• We bieden een gegarandeerde levertijd van 2 tot 3 weken.

Wijndoos bedrukken

We hebben wijndozen in verschillende formaten, kleuren en dessins. Naast ons uitgebreide standaard assortiment kunt u ook een wijndoos bedrukken naar wens. Wilt u de wijndoos voorzien van het logo van uw bedrijf, een leuke tekst of een mooie foto? Alles is mogelijk. Een wijndoos met bedrukking zorgt voor de perfecte indruk bij relaties en klanten.

Wijnkisten bedrukken

Een wijnkist is een origineel en bijzonder relatiegeschenk. De deksels van onze wijnkisten kunnen we voorzien van een zeefdruk bedrukking. Een bedrijfslogo of een tekst geven een wijnkist dan net even wat extra’s!

Wijnetiket drukken

Een fles wijn met een eigen etiket is een persoonlijk en uniek cadeau om te geven én te krijgen. Verras uw relaties met wijn met uw eigen etiket. U kunt bij ons wijn met een eigen etiket al laten bedrukken vanaf 100 stuks. Het gaat hier om persoonlijke wijnetiketten met een sterke hechting, die u zelf eenvoudig op uw fles wijn kunt plakken.

Geschenkverpakkingen bedrukken

Naast het bedrukken van wijnkisten en wijndozen kunnen we ook andere geschenkverpakkingen eenvoudig bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan flestassen of verzenddozen. Alles is mogelijk bij Emkapak!

Meer informatie over wijndoos en wijnkisten bedrukken?

Wilt u meer weten over het bedrukken van uw wijnkisten, wijndozen of andere geschenkverpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Verpakkingen