Wijnkist bedrukken bij Emkapak


Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor relaties en (potentiële) klanten? Bij Emkapak kunt u verschillende verpakkingen van uw eigen logo of persoonlijke boodschap voorzien. We bedrukken onder andere blanco wijndozen, wijnkisten en tassen. Ook een fles wijn met een eigen etiket behoort tot de mogelijkheden.

Wijnkist & wijndoos & Bierdoos bedrukken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van wijnkisten en wijndozen en bierdozen. Alles is mogelijk, waarbij we zorgen voor producten van een hoge kwaliteit en een snelle levertijd:
• Kies een van onze wijnkisten of wijndozen en bierdozen en geef aan welke foto’s en tekst u wilt toevoegen.
• Bij Emkapak kiest u voor meer dan 40 jaar ervaring. We maken gebruik van kwalitatieve zeefdruk bedrukking, zo ziet een wijnkist of wijndoos bedrukking er altijd goed uit.
• We bieden een gegarandeerde levertijd van circa 2 weken.

Wijndoos en bierdozen bedrukken

We hebben wijndozen en bierdozen  in verschillende formaten, kleuren en dessins. Naast ons uitgebreide standaard assortiment kunt u ook een wijndoos bedrukken naar wens. Wilt u de wijndoos voorzien van het logo van uw bedrijf, een leuke tekst of een mooie foto? Alles is mogelijk. Een wijndoos met bedrukking zorgt voor de perfecte indruk bij relaties en klanten.

Wijnkisten bedrukken

Een wijnkist is een origineel en bijzonder relatiegeschenk. De deksels van onze wijnkisten kunnen we voorzien van een zeefdruk bedrukking. Een bedrijfslogo of een tekst geven een wijnkist dan net even wat extra’s!

Geschenkverpakkingen bedrukken

Naast het bedrukken van wijnkisten, wijndozen en bierverpakkingen kunnen we ook andere geschenkverpakkingen eenvoudig bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan flestassen of verzenddozen. Alles is mogelijk bij Emkapak!

Meer informatie over wijndozen, bierdozen en wijnkisten bedrukken?

Wilt u meer weten over het bedrukken van uw wijnkisten, wijndozen, bierdozen of andere geschenkverpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Verpakkingen