wijnverpakkingen

Wijnverpakkingen bij Emkapak

Bij Emkapak Verpakkingen B.V. bieden we een uitgebreid assortiment aan wijnverpakkingen die zowel origineel als luxe zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche leveren wij luxe verpakkingen voor uw wijnproducten. Of u nu op zoek bent naar een duurzame wijnverpakking of een stevige transportverpakking, wij garanderen snelle en betrouwbare levering, zelfs tijdens piekperiodes.

Groothandel wijnverpakkingen

Wij hebben als groothandel het grootste assortiment. We hebben wijndozen voor een verfijnde presentatie en wijnkisten voor extra bescherming. Onze verpakkingen zijn geschikt voor diverse soorten flessen, waaronder wijn, champagne, en prosecco, en zijn ontworpen om zowel functionaliteit als stijl te bieden.
Onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzame materialen.

Wijnverpakking bedrukken

Bij Emkapak begrijpen we het belang van branding en personalisatie. Daarom bieden wij uitgebreide mogelijkheden om uw wijn verpakkingen te bedrukken. Of u nu kiest voor zeefdruk of full colour bedrukking, wij zorgen ervoor dat uw logo, boodschap of afbeelding perfect wordt weergegeven. Voor uw wijnverpakking met logo garanderen wij een levertijd van 2 tot 3 weken.

Wijnverpakking kopen?

Wilt u onze uitgebreide collectie wijnverpakkingen bekijken en de prijzen zien? Vraag dan eenvoudig een klantinlog aan via onze website. Met een klantinlog heeft u toegang tot onze volledige productcatalogus en kunt u direct een bestelling plaatsen. Laat uw wijnproducten stralen met onze hoogwaardige wijn verpakkingen en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit maakt.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om u te ondersteunen!

Verpakkingen