Verzenddozen

Verzenddozen voor flessen

Wanneer u uw flessen wijn of champagne wilt verzenden is het belangrijk dat de producten niet beschadigen en in perfecte staat aan komen bij uw ontvangers. Gebruik maken van een verzenddoos of flessendoos is daarvoor essentieel. Emkapak heeft een ruim assortiment aan verzenddozen voor flessen zoals wijn of champagne. Van verzenddozen voor 1 fles wijn tot wijndozen voor 12 flessen, bij Emkapak vindt u het allemaal. Bekijk hier ons assortiment aan wijn verzenddozen.

Waarom kiezen voor een wijnverzenddoos?

Door te kiezen voor een flessendoos is de kans vele malen groter dat je geschenk in goede staat aankomt bij de ontvanger. U wilt natuurlijk niet dat het geschenk beschadigt raakt. Onze verzenddozen voor wijn zijn geschikt voor gepalletiseerd vervoer of vervoer waarbij er niet met dozen gegooid wordt. Onze collectie bestaat voornamelijk uit flessendozen van karton. Hierdoor zijn onze verzenddozen sterk genoeg wanneer ze voorzichtig vervoerd worden. Wanneer je kiest voor een pakketvervoerder, wordt er vaak met pakketten gegooid waardoor er meer bescherming nodig is. In dit geval verwijzen wij u door naar onze flesverzendsystemen , Stehbox Kompakt. In alle andere gevallen bieden onze kartonnen verzenddozen voldoende bescherming tijdens transport.

Assortiment wijnverzenddozen

Onze wijn verzenddozen bestaan uit een buiten karton en interieurs zodat er een vakverdeling voor uw flessen ontstaat. De dozen zijn beschikbaar in 2 kwaliteitsoorten:
1. Hoge kwaliteit verzenddozen: In de hoogste kwaliteit wijn verzenddozen passen alle formaten flessen rechtop. Deze flessendozen zijn met name geschikt voor gemixte zendingen Bordeaux, Bourgogne, Champagnes of voor het duurdere segment flessen.
2. Budget variant verzenddozen: Goedkope verzenddozen voor wijnen van het lagere segment. Deze dozen zijn afgestemd op het formaat Bordeauxflessen. Een enkele Bourgogne formaat fles is op zijn kop nog wel mee te verpakken. Bij de budget verzenddozen dient wel de kans op breuk iets hoger ingeschat te worden.

Soorten verzenddozen

Naast verschillende kwaliteitsniveaus bieden we ook verschillende soorten flessendozen. Zo hebben we losse verzenddozen voor 1 fles maar ook wijndozen voor 6 of 12 flessen. In het laatste geval maken we gebruik van vakverdelers om het schuiven in een verzenddoos te voorkomen. Deze vakverdelers, ook wel interieurs genoemd, kun je bij Emkapak ook los bestellen. Bekijk hier al onze flesverzenddozen.

Heb je wat luxere wijngeschenken in een wijnkist? Ook daar hebben wij passende verzenddozen voor. U wilt immers niet dat uw wijnkist beschadigd raakt. In ons assortiment hebben we verzenddozen voor wijnkisten waar 1 fles wijn in kan maar ook verzenddozen voor wijnkisten voor bijvoorbeeld 4 of 6 flessen. Daarnaast hebben we verzenddozen passend bij de verschillende vormen wijnkisten. Denk aan wijnkisten met flessen boven elkaar of juist naast elkaar. Bekijk hier ons assortiment aan wijnkist verzenddozen.

Flessendozen bestellen bij Emkapak

Ben je opzoek naar wijn verzenddozen? Dan bent u bij Emkapak aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment of neem contact op wanneer je graag advies wilt. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw wijn klaar is voor verzending. Bent u juist op zoek naar een cadeauverpakking voor wijn in plaats van een kartonnen verzenddoos? Ook dan zit u bij Emkapak goed. Kijk in dat geval eens bij onze wijndozen.

Verpakkingen