bierrek

Bierrek van Emkapak

Bij Emkapak begrijpen we de uitdagingen waarmee u te maken heeft bij het organiseren, opslaan en presenteren van uw biercollecties. Onze bierrekken zijn speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken en uw ruimte en fantastisch uit te laten zien. Onze bierrekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zelfs in de meest veeleisende commerciële omgevingen. Met een robuust ontwerp kunnen ze moeiteloos zware lasten dragen, waardoor ze perfect zijn voor grote biercollecties.

Ons assortiment bierrekjes

Bij vakslijterijen en andere drankwinkels draait alles om presentatie. Onze rekken zijn ontworpen om uw bieren op hun best te laten zien, waardoor klanten worden aangetrokken en verkoop wordt gestimuleerd. Strak ontworpen en ruimte-efficiënt, zullen ze een aanvulling zijn op uw merkbeleving. Of u nu een klein boutique-wijnhuis of een groothandel met een groot magazijn bent, we hebben de perfecte oplossing voor u.

We hebben voor u

● Bierrek voor steinie “dikbuik” flessen
● Bierrek voor Longneck flessen
● Bierrek voor blikken

Bestel uw bier rek online bij Emkapak

Bent u klaar om uw bieropslag en presentatie te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of maak een klanten inlog aan voor de huidige prijzen.

Verpakkingen