Toonbankbenodigdheden

Toonbankbenodigdheden

Wij hebben verschillende vormen van toonbankbenodigdheden in ons assortiment zoals cadeau en inpakpapier, krullinten, raffia, strikken, etiketten, draagtassen, dispensers en gelukspoppetjes. Al deze toonbankbenodigdheden dragen bij voor het creëren van een leuke geschenkverpakking voor de ontvanger of stellen u in staat om uw producten mee te kunnen geven aan uw klanten.

De verpakkingen en dispensers van onze toonbankbenodigdheden zijn afgestemd op het gebruik achter de toonbank. Alles is vooraf getest en afgestemd op het gebruik in de slijterij omgeving. Met name voor dispensers voor inpak- en cadeaupapier, bloemenfolie en krullinten zijn er diverse mogelijkheden om deze af te stemmen op de situatie in uw slijterij. Staand op te toonbank, hangend onder de toonbank, hangend aan de muur is allen mogelijk en vaak maatwerk.

Neemt u daarvoor gerust contact met ons op dan nemen wij de mogelijkheden met u door. Ten aanzien van etiketten met uw eigen logo en uw eigen draagtassen geldt hetzelfde. Er zijn heel veel mogelijkheden en is maatwerk. Ook hiervoor nodigen wij u uit om ons te contacteren.

Wilt u meer weten over de toonbankbenodigdheden, neem dan contact met ons op.

Verpakkingen