Groothandel verpakkingsmaterialen

Bij Emkapak bieden we een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen voor al uw verpakkingsbehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor hoogwaardige verpakkingsoplossingen.

Ons Assortiment Verpakkingsmaterialen

● Omdozen: Stevige kartonnen dozen die ideaal zijn voor het verpakken en verzenden van uw producten. Beschikbaar in verschillende maten en geschikt voor diverse toepassingen.
● Tape: Beschikbaar in onbedrukte en bedrukte varianten. Perfect voor het veilig sluiten van verpakkingen en het versterken van dozen.
○ Onbedrukt: Hoogwaardige tape zonder opdruk, ideaal voor standaard verpakkingsdoeleinden.
○ Bedrukt: Personaliseer uw verpakkingen met bedrukt tape voor een professionele uitstraling en merkherkenning.
● Tape Dispenser: Een essentieel hulpmiddel voor het snel en efficiënt afsluiten van dozen. Geschikt voor verschillende soorten tape en ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid.
● Paklijst Enveloppen: Transparante enveloppen die aan de buitenkant van verpakkingen worden bevestigd om verzenddocumenten te beschermen en zichtbaar te maken. Ideaal voor facturen, pakbonnen en andere belangrijke documenten.
● Stretchfolie: Flexibele plasticfolie die wordt gebruikt om pallets en ladingen stevig te omwikkelen. Het biedt stabiliteit tijdens transport en beschermt tegen stof, vuil en vocht.
● Hoekprofielen: Beschermingsmateriaal dat op de hoeken van producten wordt geplaatst om beschadigingen tijdens transport en opslag te voorkomen. Gemaakt van stevig karton of kunststof voor maximale bescherming.
● Topvellen: Vellen die bovenop pallets worden geplaatst om producten te beschermen tegen stof en vuil. Ze helpen ook bij het stabiliseren van ladingen.
● Flo-Pak: Lichtgewicht opvulmateriaal dat wordt gebruikt om lege ruimtes in verpakkingen op te vullen en producten te beschermen tegen schokken. Ideaal voor het verzenden van breekbare items.
● Luchtkussen Noppenfolie: Beschermende folie met luchtgevulde noppen die schokken absorbeert en voorkomt dat producten beschadigd raken tijdens transport. Geschikt voor het verpakken van breekbare en gevoelige goederen.
● Snijmesjes: Handige hulpmiddelen voor het snijden van verpakkingsmateriaal zoals karton en folie. Ontworpen voor precisie en veiligheid.
● Dispensers: Apparaten voor het eenvoudig en snel afrollen van tape, folie en andere verpakkingsmaterialen. Ze verbeteren de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid in verpakkingsomgevingen.

Waarom Kiezen voor Emkapak verpakkingsmaterialen groothandel?

● Snelle Levering: Binnen 24 uur geleverd. Uw producten zijn altijd snel beschikbaar, waardoor uw verpakkingsproces soepel verloopt.
● Kwaliteit Gegarandeerd: FSC en ISO 9001-gecertificeerd. U bent verzekerd van duurzame en hoogwaardige verpakkingsmaterialen die voldoen aan de hoogste standaarden.
● Uitstekende Klantenservice: Persoonlijk advies en ondersteuning. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste verpakkingsoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Bestel nu en profiteer van onze webshop aanbiedingen!

Prijzen Inzien? Maak een klant inlog aan om toegang te krijgen tot onze prijzen en speciale aanbiedingen. Vraag hier uw klant inlog aan.
Ontdek ons volledige assortiment en bestel vandaag nog. Geniet van scherpe prijzen en uitstekende service. Heeft u vragen? Neem contact op met onze klantenservice voor deskundig advies en persoonlijke ondersteuning. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw bestelling.

Verpakkingen