Flo-Pak

Flo-pak – Verpakkingschips

Bij Emkapak Verpakkingen B.V. kunt u niet alleen dozen, kisten en wijnfleszakken in allerlei soorten en maten maar ook opvulmaterialen bestellen voor bulkgebruik. Een van onze opvulmateriaal is de Flo-pak.

Flo-pak wordt in de volksmond ook wel verpakkingschips genoemd. Dit zijn kleine stukjes waarmee u een verpakking opvult ter voorkoming van breuk of beschadiging van een kwetsbaar product. De verpakking is super zacht en geeft een goede bescherming tegen schokken en / of stoten.

Praktisch opvulmateriaal

Flo-pak is geen decoratief opvulmateriaal maar een industrieel opvulmateriaal en heeft in onze webshop een lichtbeige kleur. Het is zeer prettig en effectief in gebruik en de schokabsorptie is enorm. We hebben de verpakkingschips voor u beschikbaar in grote zakken met een inhoud van 500 liter. Daar het volume groot is en het gewicht laag dient u wel rekening te houden met de omvang van de zakken in uw opslagruimte. Bestel direct op emkapak.nl.

Wilt u meer weten over de flo-pak, neem contact op met een van de medewerkers van Emkapak Verpakkingen B.V of neem een kijk op de website voor een uitgebreide assortiment.

Verpakkingen