Handtackers & Nieten

Handtackers & nieten

Om de deksels op onze nietdekselkisten, ook wel timmerkisten genoemd, te kunnen bevestigen of sluiten kunt u gebruik maken van een al dan niet professionele tacker. We verkopen deze tackers half automatisch of in een handmatig model.

Bijbehorende nieten

Indien u gebruikt wilt maken van onze handtackers dan adviseren wij u wel de bijbehorende nieten te gebruiken, deze zijn afgestemd op deze handtackers. Het gebruik van andere merken nieten op de wijnkisten kan problemen opleveren. Alternatief is altijd om de deksel op deze wijnkist met een spijkertje dicht te timmeren.

Nietdekselkisten zijn de tradionele wijnkisten maar tegenwoordig worden veelal schuifkisten gebruikt. De schuifkisten behoeven niet dicht geniet te worden al kunt u er voor kiezen dit wel te doen. Een enkel nietje aan de sluitingskant van de kist volstaat in dat geval. De schuifdeksel kan in dat geval niet “vanzelf” open schuiven. Een handtacker kopen is dus ook bij schuifkisten een prima investering.

Tacker kopen

Onze handtackers zijn van een goede prijs–kwaliteitverhouding zoals u van ons gewend bent. Wilt u meer weten over onze handtackers & nieten, neem dan contact met ons op.

Verpakkingen