Fleszakken

Wijnfleszakken als flesverpakking

Een mooie fles wijn verdient een mooie geschenkverpakking. En op het gebied van wijnverpakkingen is er natuurlijk van alles mogelijk. Wijnfleszakken of flestassen als flesverpakking zijn de snelste en daarmee ook de meest voorkomende verpakkingsvorm om wijn in te pakken aan de toonbank. Wijnzakken nemen weinig ruimte in, zijn relatief goedkoop en dragen bij aan de wijze waarop u zich als wijnleverancier aan het publiek presenteert.

In ons assortiment vindt u zowel wijnfleszakken met een tijdloos design als verpakkingen die inspelen op de laatste trends wat betreft styling en kleurstelling. En voor de feestdagen hebben we ook speciale wijnzakken met een kerstdessin en bijpassend wenskaartje.

Custom made flesverpakking

Wijnfleszakken bestellen in uw eigen huisstijl en met uw eigen logo en bedrijfsgegevens zijn dan ook zeker het overdenken waard. Deze private label wijnfleszakken kunnen we bij Emkapak Verpakkingen B.V. vanaf circa 10.000 stuks optimaal voor u invullen.

Emkapak is dé specialist op het gebied van verschillende soorten verpakkingen voor de drankindustrie. Wanneer u kiest voor een flesverpakking van Emkapak, kiest u voor een flestas van uitstekende kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs.

Verpakkingen