Ice Bags

Ice bags

Ice bags zijn een handige manier om uw wijnflessen, fles champagne of andere dranksoorten koud te houden. Ideaal om bijvoorbeeld buiten te gebruiken of om uw flessen koud mee te nemen en ook koud te laten arriveren op een feestje of een andere speciale aangelegenheid.

Met behulp van de ice bag is het concept van de traditionele ijsemmer volledig getransformeerd. Ze zijn namelijk een aanpasbaar en multifunctioneel product. Ice bags zijn dus perfect voor het grote publiek.

De voordelen van ice bags

Ice bags hebben een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de ijsemmers. Zoals gezegd zijn ze vouwbaar en eenvoudig op te bergen. Daarnaast is de ice bag ook gemakkelijk mee te nemen en erg licht qua gewicht. Tenslotte koelen ice bags tot twee keer sneller dan de traditionele wijnkoeler en verbruikt deze ook minder ijs.

Bestel direct online bij Emkapak Verpakkingen

De ice bags mogen dus ook in uw assortiment niet ontbreken. En bij Emkapak Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor deze verpakking. Bij ons vindt u ice bags in verschillende kleuren en formaten. Wilt u meer weten over onze ice bags of over onze andere mogelijkheden op het gebied van (geschenk)verpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar.

Verpakkingen