Bewaardozen

Bewaardozen

Wijn-, bier- en drankflessen kunnen op verschillende manieren bewaard worden door uw consumenten. Waar de één hiervoor een speciaal wijn- of drankrek heeft, staat het bij de ander gewoon in de kast. Speciaal voor het bewaren van uw drankflessen hebben we bij Emkapak Verpakkingen een uitgebreid assortiment bewaardozen beschikbaar. Onze bewaardozen zijn uniek en volledig afgestemd op het optimaal presenteren van uw flessen drank. En door het gebruik van sleeves of stickers kan een eigen uitstraling naar wens worden meegegeven.

Bewaardoos met handige constructie

Waarschijnlijk heeft u in uw winkel, slijterij en/of magazijn al voldoende spullen opgeslagen. Daarom hebben we goed nagedacht over de constructie van onze bewaardozen. Ongebruikt neemt de bewaardoos plat weinig plaats is. En door de vijf magneetpunten zijn ze net zo snel op te zetten als een kokerdoos. Na gebruik kan de ontvanger de bewaardoos weer plat maken en hergebruiken wanneer nodig.

Al de bewaardozen van Emkapak Verpakkingen zijn van uitstekende kwaliteit. De dozen zijn zo stevig dat ze geschikt zijn voor palletstapelingen. En samen met ons Stehbox verzendsysteem (enkel het buitenkarton benodigd), kunt u de bewaardozen ook per post verzenden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of heeft u een eigen idee over het ontwerp van een bewaardoos? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verpakkingen