Wijnetiketten

 

Wijnetiketten

 

Wijnetiketten kunnen en mogen niet ontbreken op een fles wijn. Middels een etiket informeert u namelijk over de inhoud van de wijnfles. En dat is nodig aangezien er erg veel verschillende soorten wijn zijn en dus ook verschillende vormen van productinformatie. Van herkomst en importeur tot de te verwachten smaak en de ingrediënten.

Fles wijn met eigen etiket

Maar naast de standaard etiketten kunt u er ook voor kiezen om uw etiketten zelf te bedrukken. Hoe leuk is het om uw relaties een fles wijn met een door u ontworpen etiket als relatiegeschenk te geven? Denk hierbij bijvoorbeeld aan etiketten met uw logo en een leuke boodschap.

U kunt bij ons uw wijnetiketten laten bedrukken vanaf 100 stuks. Het formaat van onze wijnetiketten is 85 x 100 mm en ze worden bedrukt op 80 gram zelfklevend glanzend papier. Het zijn dus persoonlijke wijnetiketten met een sterke hechting die u zelf eenvoudig op uw fles wijn kunt plakken. Een fleswijn met een eigenetiket is een aansprekend en uniek geschenk waarmee u zeker opvalt.

Wijnetiketten bedrukken bij Emkapak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van wijnetiketten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de verkoopmedewerkers van Emkapak Verpakking B.V.

Verpakkingen